felfújható 3D cég logó

Felfújható Logó

Levegővel fújt 3D logó

2D tervből, felfújható óriás 3D megvalósítás

 

Sok vállalkozás, az életében legalább egyszer szembesül azon problémával, hogy miként is képviselje magát , vagy termékét úgy, ahogyan az méltó. A felmerülő problémák legoptimálisabb magoldása a céges arculat megjelenítése lenne, de a logisztikai költségek, a szállítás, engedélyeztetés, súly korlát, szűkös helyigény, stb. sokszor olyan költségeket ró a kiállítóra, hogy inkább elveti az egyedi megjelenés gondolatát. A felfújható 3D reklám, és logó megjelenítés, majdnem minden felsorolt problémára egyszerre nyújt megoldást.

felfújható 2D zöld tehén logó

Mint Dr. jan Pol :-)

Csupán 2 személy és felfújható!

 

 

Ahogy fejlődik az ipar, a technológia is fejlődik. Az 1930-as évekhez képest, a felfújható reklám termékek egyre kifinomultabb, részletgazdagabb megvalósíthatósága új és innovatív megoldásokat adott a rendezvény, és kiállítás szervezők kezébe, A 3D rajz és modellező szoftverek megjelenésével immáron szinte tökéletes, mobilis, és nem utolsó sorban könnyen, gyorsan installálható, tartós, céges arculatra készített termékek gyártására van lehetőség.

 

 

Csupán 2 személy, és nem brigádok szükségesek ahhoz, hogy az általunk késztett felfújható reklámok beteljesíthessék rendeltetésüket, és, hogy ennek milyen hatásai és eredményei vannak? Próbálja ki!

felfújható arculati cég logó

Az Ön igényei szerint!

Tulajdonságok:

 


-kiváló reklám médium
-kicsire összehajtható

-könnyen szállítható
-teljes arculat megjelenítés
-belső LED világítás