Újrahasznosítva

Re-Created

"csak az hibázik, aki dolgozik"

 

Mint ahogy más termeléssel foglalkozó cégnél, Nálunk is keletkezik szabási és nyomtatási hulladék, viszont míg másnál ezen hulladékok viszonylag kisméretűek, nálunk egy-egy óriás termék megrendelését követően méteres, sőt több méteres anyagfelesleg keletkezik, melyeket a vizualizáció oltárán feláldozva vagyunk kénytelenek félretenni.

Ez nem selejt!

 

A tévhitek eloszlatása érdekében jó ha tisztában vagyunk néhány dologgal. Az első és legfontosabb, hogy az újrahasznosított anyagokból készült termékek nem egyenlőek a selejtekből készült (Refurbished) termékekkel. A lényegi különbség abból adódik, hogy amíg az "újrahasznosított" alapanyagok esetében maga az új termék is egy kifogástalan minőségű anyagból gyártott termék hulladékából készül, addig a "felújjított" termék vagy maga volt minőség hibás, vagy egy gyártás hibás termék felhasználásával, kijavításával alkottak meg egy gyengébb minőségű terméket.

 

 

 

 

 

 

Cél, a környezet megóvása

 

Azzal, hogy cégünk újrahasznosított anyagokból készít reklám eszközöket, fontos lépéseket tesz a környezet megóvása érdekében. Azzal, hogy Ön újrahasznosított anyagokból készült termékeket vásárol, nem csak, hogy óvja környezetét, de olcsóbban is jut hozzá reklámjaihoz. Hogyan lehetséges ez? Mivel ezek a termékek többnyire egy másik termék szabási hulllladékaiból keészülnek, alapanyag árat nem tartalmaznak, csupán a segédanyagok, illetve a munkadíj költségeit, ezáltal a piaci értéknél akár 35%-al olcsóbban juthat hozzájuk

Reklám táska

 Arcmaszk reklám