légtartó sport kapu

Reklám kapu

Felfújható Start-Cél kapuk

Kiállítás, Megnyitó, Sport rendezvény!

 

Csak néhány kiemelt meghatározás azok közül az események közül, amelyek egyik nélkülözhetetlen kelléke a felfújható reklám kapu. Sikerét, a funkcionalitás mellett, tartóssága és roppant egyszerű működési mechanizmusának köszönheti. A reklám kapukat 2 verzióban készítjük. Az első és legelterjedtebb, varrásos technológiával készül, és szinte bármilyen forma (termék másolat, reklám bábu, cég logó, stb) elkészíthető amit később reklám kapuként használhatunk. A második a légtartó, vagy ahogy nevezni szokták, hegesztett eljárással készült reklám eszköz.

 

FONTOS! A varrással készült reklám kapukat egy ventilátor üzemelteti, amelyhez folyamatos áramellátás szükséges. Ezt, biztosíthatjuk hálozatról, de kültéri események esetén akár egy agregátort is közbeiktathatunk. 

Design, kompromisszumok nélkül

 

Sokan gondolják ezt így, amikor saját brand-ről, márka névről szól valami, és igazuk is van. Bár vannak gyártók, forgalmazók, akiknek nem érdekük ezt a technológiát preferálni, pedig az mellett, hogy az üzemeltetésükhöz állandó áramellátás szükséges, (a légtartóhoz is kell) rengeteg pozitív tulajdonsággal bírnak.

 

-szinte bármilyen forma elkészíthető belőlük

-sérülés esetén nem vállnak használhatatlanná

-rövid időn belül javíthatók

-hosszú honapokon keresztül üzemképesek

-gyorsan installálhatók.

-akár ultra könnyű anyagok használata

felfújható kapu

Könnyű mint a levegő

Pneumatikus reklám kapu

Légtartó hegesztett kapu

Felfújható, csendes, arculat dekoráció

 

Vannak helyzetek, pl. zártkörű konferenciák, jubileumok, összejövetelek, amikor olyan levegővel fújt, csendes beltéri dekorációra van szükség, amely amellett, hogy méltó hozzánk, a vendégek fogadására is alkalmas. A levegővel töltött pneumatikus reklám ívek kifejezetten ilyen célokra készülnek. Installálásuk csupán néhány perc, és felfújásuk után csendben teszik a dolgukat, azaz:

 

-reklámoznak

-megszólítanak

-értékesítenek

-közösségi élményt nyújtanak

A méret a lényeg

 

Cégünk, gyártóként, kifejezetten egyedi igényeknek megfelelően készíti a felfújható termékeket. Megrendelőink többsége egy ajánlat kérés keretein belül megírja mire van szüksége, és mi azt gyártjuk le.

 

Fél méterrel szélesebb! Maradhat?

 

Nálunk nincsenek standard méretek. Mi úgy gondoljuk, miért fizetne többet egy önnek nem megfelelő méretű termékért, amikor arculatra és személyre szabottan el is készíttetheti azt?

 

Az idő pénz!

 

Számtalan telefonon történő érdeklődés kezdődik azzal a mondattal, hogy "nekünk 2-3 hét múltán szükségünk van a termékre" Mi gyártók vagyunk! Nálunk a nap nem "keletről" kel, hanem itthonról. Mi nem Kínából rendelünk alapanyagot, vagy kész reklám eszközt, hanem itthon dolgozunk. Nálunk nem 5-8 hét a szállítás, hanem a legrosszabb esetben is 5-8 munkanap, de vannak esetek, amikor megrendelőnk, az SOS szolgáltatásunkkal élve 3-4 munkanap alatt megkapja a felfújható reklám kapuját.