felfújható reklám bábu

Felfújható reklám bábu

Óriás kabala figura

Kültér, vagy beltér?

 

A levegővel fújt óriás reklám bábukat, méretükből adódóan inkább kültéri használatra mintsem beltérre készítjük, de vannak helyzetek, amikor pl. kiállítások alkalmával a beltéren történő alkalmazás van pioritásban. A kül és beltéri alkalmazás lényegi különbségeit inkább az alapanyagok használata, mintsem a méret jelenti, ugyanis beltéri használat esetén lehetnek speciális anyag minősítést megkövetelő kritériumok ( B1-M1 / DIN 4102-1 / FR flame retardant, stb )

A méret is fontos!

 

Egy felfújható kabala figura elkészítésének minimális mérete 2,3m - 2,5m, amely méretet a levegőt körbe záró alkatrészek keresztmetszete, az azt biztosító fújó motor teljesítménye, illetve a használni kívánt alapanyag légtartása határoz meg. Egyszerű példával élve, egy rajzfilm szerű karakter vékony lába nem fogja megtartani a vastag, hordó testet.

Bár vannak eljárások, melyekkel a fent említett szabály felülírható, ezek alkalmazása többnyire költséges, és csak akkor használjuk, ha az ügyfél kérése nem tür kompromisszumot. A maximális méret nincs limitálva. Készítettünk már 10m magas gyufaárús lányt, koronát, és újszülött babát is, de egy 9m magas fa ló sem jelent akadályt

álomból valóság

 

Felfújható reklám karakterként szinte bármi elkészíthető amit elképzelnek. Legyen az egy kézzel rajzolt 2D figura, vagy fénykép a kabala figuráról, teljesen mindegy milyen formátum, mert cégünk, a megvalósítás előtt egy digitális 3D modellt készít, amely a végleges termékkel 90%-ban meg fog egyezni.

Levegővel fújt termék másolatok

 

A termék másolatok áruházi dekorációként való alkalmazása, hazánkban is egyre nagyobb trend. Sikerét, a gyors kihelyezhetőség mellett a mobilitásnak, és az egyszerű használhatóságnak köszönheti. A felfújható áruház és színpad dekorációk mindegyike digitális nyomtatással, vagy hőszublimációval, igény és minőségi elvárások alapján készül, amely így teljes egészében magán hordozza az eredeti termék egyedi jegyeit. Gasztronómiai szakkiállítás, kávézó, street food étterem, mozgó árusítás? A felfújható mobil termék másolatok mindenhol állják a sarat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reklám figura
reklám bábu
kiállítás dekoráció