the terminator advertising facemask

Arcmaszk reklám

Reklám minden napra

Szájmaszkok másképp!

 

A COVID19-nek köszönhetően rengeteg biztonságos FFP2 - FFP3 arcmaszk került forgalomba, melyeket immáron a felhasználók többsége napi rendszerességgel hord. Megtanultunk alaposan kezet mosni, és tiszteletben tartani mások személyes auráját, de mi a helyzet az uniformizálással? Hogyan lehet a hétköznapi használatba beépült egészségügyi termék adta felületet uniformizáció mentessé tenni?

Be unique

 

Az arcmaszkok, az mellett, hogy fontos üznetet hordoznak, társadalmi hovatartozásunkat is képviselik. Viselése azt sugallja, hogy fontos számunkra a környezetünk védelme, és minden erőnkkel támogatjuk. Cégünk, egyedi grafikai igények alapján készít mosható, biztonsági arcmaszk reklámokat, melyek igény esetén OEKO minősítéssel rendelkező szövetekből is rendelhetők. Mivel ezen textíliák környezetbarát összetevőkből, állandó ellenörzés melett készülnek, kiválóan alkalmasak bárki számára. legyünk akár egy irodában, üzlethelységben, vagy hordjuk az utcán, biztosak lehetünk abban, hogy üzenetünk sok helyre eljut.

COVID-19 helyett

 

Nem lát, nem hall, nem beszél! természetesen lehet így is, de kérdés, hogy változik-e ettől bármi is a környezetünkben. Ha már elfogadtuk a szükséges rosszat, tegyünk róla, hogy viseljük vidáman, és tudassuk gondolatainkat szótlanul is.

 

FONTOS! Az egyedi arcmaszk reklámok inkább használhatók vélemény nyilvánításra, promóciókra, mint sem orvosi célokat szolgálnak, és bár a termékek elkészítéséhez használt anyagok sűrű szövésűek, sőt, esetenként légtartó anyagokból is gyárthatók, ezen tulajdonságukon kívül semmilyen más védelmet nem biztosítanak!

cukorkoponya arcmaszk
punisher arcmaszk
nem beszélek magyar szájmaszk