Légtartó NERF és  Archery akadályok

Felfújható akadály pálya

Kaland, élmény, Sport.

 

A Parker fivérek által, az 1970-es években feltalált és megalkotott kemény falu szivacslabda játék indulásától, a HASBRO végleges fejlesztéséig, rengeteg lényeges átalakuláson ment már keresztül a NERF játék. Sikerét főként a játékhoz kapcsolt képregény hösök és közönség kedvenc karaktrek megjelenésének köszönheti. Képzelj el egy szabadon választott óriási játszóteret, amelyhez bármilyen történetet felépíthetsz, és a gyermekek, épp úgy mint a felnőttek, egyaránt azonosulni tudnak ezzel a remek szórakozással. Lehetsz indián, Transformers, szuperhős, a lényeg a játék és a csapatszellem.

Design, korlátok nélkül

 

Futurisztikus, mesebeli, történelmi, dzsungel, vagy épp tengeralatti világ. Teljesen mindegy, hogy mely cég számára készül, a légtartó pneumatikus akadályok, cserélhető branding-el, vagy direkt nyomtatva bármilyen termék vagy szolgáltatás arculatára kialakíthatók. Alapanyaguk lehet hagyományos és költséghatékony PVC, de beltéri események esetén kérhetőek speciális Ftenol mentes TPU (E) is

 

 

-rövid időn belül javíthatók

-erős, strapabíró anyagok

-gyorsan installálhatók.

 

légtartó beltéri NERF akadályok

Tetszőleges Design és formák

Könnyű, mobil, változatos

 

A habszivacs megjelenésével, a szabadidős családi programokon oly népszerű NERF (Airsoft + szivacs töltények) illetve ARCHERY játékok is elterjedtek, így szükségessé vált az olyan akadály elemek közbeiktatása, amely az óriási méretű habszivacs fedezékeket felváltja. A felfújható bunkerek, támfalak és egyéb akadályok nem csak, hogy könnyűek, de az mellett, hogy egy személygépkocsiban is elférnek, bármilyen akadály pálya témájára, pl. kaland park, űrutazás, szuperhős, stb kialakíthatók.

 

-Népszerűsít

-Hangulatot teremt

-Reklámoz

felfújható Archery bunker
felfújható strand játék

Közösségi strand játék

2020, a közösségi és csoportos megmozdulások kora, amelyből nem maradhat ki a vízparton, baráti társaságban, vagy a családdal eltöltött szórakozás sem. A szabadidős nyári sport események legkedveltebb játékai mindig a vízhet köthetők. Egy felfújható röplabda pálya, vagy homokra kihelyezett csúszda, kellemes időtöltést biztosít mindenki számára, legyen az felnőtt, vagy gyermek

 

-csapatépítő

-fejleszti a szociális képességeket

-ügyesség, és álló képesség javító

Ugráló és Légvár

Az ugrálóvár története

 

1959. Az USA a világűr meghódításának lázában ég. A gazdasági válságot követő időszakban mindenki megpróbál úgy boldogulni, ahogy tud. Egy Louisiana-i fiatalember, John (Tom) Scurlock, korábbi elgondolásól hajtva elkészíti a világ első felfújható biztonsági térfedést, melyet uszodák és tenisz pályák biztosítására tervezett, ám az installálások alkalmával arra lesz figyelmes, hogy alkalmazottai, és a környékbeli gyerekek önfeledten ugrálnak a levegővel töltött párnákon.

 

Az ötlet

 

Az első ugráló párnák, melyek stílusosan a space pillow nevet kapták, bár még egyáltalán nem feleltek meg semmilyen biztonsági előírásnak, rövid idő alatt sikeressé válnak. Scurlock felesége, Frances, hogy a növekvő igényeket a törvényeknek megfelelő módon tudja kiszolgálni, 1968-ban létrehozza az USA első felfújható termékek bérlésével foglalkozó társaságot, amely immáron intézményen belül, széles körben teszi elérhetővé a légvárakat. Később, hogy a space pillow, a moon walk, és a Jupiter típus néven futó produkciók is megfeleljenek a szabályzásoknak, a termékek tetőt, és oldal falakat kaptak.

 

A tradíció

 

Scurlock fia, Frank Scurlock, 1986-ban, egy koncepciót követően létrehozta a mai légvárak alapjait is képző gyártástechnológiát, amely szabályrendszer szerint az élményjátékok, lamellákkal ellátott szerkezetet és hálóval védett, oszlopokkal határolt ugráló teret kaptak. Megszületett az első játszóház, a Fun Factory, átütő sikert és a köztudatba épülő nevet (Bounce House - Ugráló vár) azonban csak az 1990-es évek elején készített, teljes egészében felfújható oszlopokkal és fallal, illetve tetővel ellátott Aqua Tunnel (vízi csúszda) hozott. A Bouncing Castle (ugráló vár), a legenda 2008-as halála után 12 évvel is töretlen sikert tudhat magáénak.

inflatable space pilow 1968
egyedi légvár bérlés

Élmény játék

 

 

2000-et írunk, Itthon dübörögnek a kezdetleges, de közösségi élményeket nyújtó rendezvények, habparty-k, és minden ami végre valódi élményeket ígér a fiatal generációnak. A növekvő keresletet szemelőtt tartva, vegyes sikerrel nyitnak kaput a cégek egy eddig soha nem látott világra. A hazai gyártók közül is sokan kezdenek felfújható reklámeszközöket, ugrálóvárakat készíteni, azonban van egy cég, amely szaktudásával, és innovációs törekvéseivel kiemelkedik a megszokott mezőnyből. Petroczki László, aki 2011-ben megalapítja Magyarország első, kifejezetten urgálókra és légvárakra szakosodott cégét, az Élményjáték Kft,-t, egyedi gyártású termékeivel, és minőségi megoldásaival hamar a hazai közönség kedvencévé válik. Az amúgy is minden igényt kielégítő termékpalettát kibővítve, 2017-ben bevezeti szinte az összes felfújható ugrálóvár, és légvár variációt, amely a bérlés lehetőségével kiegészítve meghatározó a jelenlegi piacon.

Felfújható  játékok

A légvárak aranykora

 

Az 1990-es évek közepén hódító útjára indult újdonság világszerte hamar elterjedt. Bár a felfújható termékeket gyártó cégek közül sokan próbálkoztak az elkészítésével, anyagismeret, és technológiai leírás hiányában rengetegen bele is buktak, de nem mindenki!

élmény játék ugrálóvár

Magyar sikerek

mini party Lego ugrálóvár
mini gyerek party kígyós labdaás csúszda
mini kígyós Lego ugrálóvár
mini party krokodil légvár
mini gyerek party kalóz csúszda
mini party szafari légvár
mini party oroszlános ugrálóvár
mini gyerek party dzsungel labdaás csúszda

Mini kerti LEGO ugrálóvár

Méret: 4m x 3m x 3m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti dzsungel csúszda

Méret: 4m x 3m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti kígyós ugrálóvár

Méret: 4m x 3m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti krokodil ugrálóvár

Méret: 4m x 4m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti kalóz ugrálóvár

Méret: 4m x 4m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti szafari ugrálóvár

Méret: 4m x 4m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti oroszlán légvár

Méret: 4m x 4m x 2,8m

Tartozék: fújó motor

Mini kerti kígyós csúszda

Méret: 4m x 4m x 2,5m

Tartozék: fújó motor

Szülinapi Kid's party

Az ugráló és légvárak terjedésével egyre nagyobb igény merült fel a kis létszámban megtartott összejöveteleken használható felfújható party eszközök használatára. Mivel az ugrálóvárak, légvárak, és csúszdák főként a tömegrendezvények kellékei, egy zártkörü, családi megmozduláson esély sincs a használatukra, hacsak nem, miniatürizáljuk. A MINI ugráló, vagy légvár kifejezetten családias légkört biztosító szabadidő programok lebonyolítására lett kitalálva, és a gyermekek legnagyobb örömére szinte bármilyen témában elkészíthetők.

Mini légvárak és csúszdák

felfújható NERF akadály pálya